Ydelser

YDELSER

INDSPILNING + MIXING 


Indspilning og mix foregår på vores 24-kanals Amek Angela 1 inline mixer, som er koblet op til én af vores computere. Derved kan vi bruge både outboard-gear og plug-ins fra computeren.


Vi har to indspilningsrum, som er meget fleksibelt, hvad angår akkustik. Vi har mulighed for at dele rummene op i større og mindre sektioner alt efter, hvad du ønsker af lyd.

Desuden står der altid et mic'et trommesæt, som er mic'et med nogle gode trommemikrofoner, så du altid får den mest optimale lyd. Der er også mulighed for, at du kan medbringe dit eget sæt.


Som nævnt tidligere foregår mix igennem vores 24-kanals inline mixer, som er forbundet til én af vores computer.

Vi bruger Logic Pro X, som er en af industri standard programmerne inden for indspilning/mix. Vi har altid brugt Logic, og har derfor meget stor erfaring og indsigt i, hvordan programmet fungerer. Derfor vil du også altid opleve et hurtigt workflow, når vi bruger programmet.

MASTERING


Du har allerede et lækkert indspillet nummer, men der mangler måske lige den sidste finish, så det lyder som de andre sange, du hører i radioen.


Dette problem kan vi løse. Vi kan rette frekvensbalancerne mellem forskellige numre, optimere stereobilledet, behandle dynamikken og forøge loudness på en transparent og effektiv måde.


Desuden tilbyder vi også STEM-mastering - STEMs er normalt ikke nødvendigt - specielt ikke, hvis du i forvejen har et godt mix. Hvis du foretrækker STEMs, så er det dog muligt og oftest uden ekstra beregning.


Dette gør sig gældende uanset om, der er tale om en single eller et helt album.

HELDAGS/HALVDAGS-SESSIONS


Vi tilbyder to former for sessions - heldags og halvdags (Se under fanen priser for udspecificering). Oftest er det ikke nødvendigt med en heldags-session, hvis du eksempelvis er solist og blot møder op med din stemme og guitar.


Vores sessions består altid af indspilning, mix, mastering, lydteknikker, samt en kopi af nummeret til hver person i bandet. Stort udvalg i outboard effekter, samt masser af plug-ins på computeren. Derfor kan vi opfylde alles krav til en indspilning.

VOKALTUNING


Har du allerede et fedt beat og allerede indspillet vokalen?

Du synes måske, at vokalen lige mangler den sidste finpudsning... Bare rolig, det kan vi også klare.


Med diverse plug-ins og noget lækkert outboard gear kan vi få din vokal til at lyde helt i top. (Det er ganske simpelt. Du sender os bare din fil med dit/dine vokalspor, så retter og mixer vi sporet)

Vokaltuningen deles op i to dele. Første del består af at rette vokalens pitch ved hjælp af pitch correction. Til pitch correction bruger vi Melodyne. Anden del af vokaltuningen består af at EQ'e, kompresse, tilføje diverse rumklang og ekko m.m.

Alt dette foregår selvfølgelig i samarbejde med dig. Det vigtigste for os er, at du/I som vores kunder får en god og mindeværdig oplevelse.

Engkærgårds Allé, 8340 Malling

Tlf: +45 27132064

Booking@danastudio.dk